AMASYA / MERKEZ - Amasya Güzel Sanatlar Lisesi

Ock

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarından Gündüz Öğüt'ün kurduğu Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu sanatçıları Gündüz Öğüt (keman) Banu Yenilmez (keman), İnci Sena Özdemir (viyola), Başak Yalçın (viyolonsel) 5 Ocak 2023 tarihinde okulumuz Amasya Güzel Sanatlar Lisesi'ne gelerek öğrencilerimize açıklamalı bir eğitim konseri yapmışlardır.

Ock

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 06/01/2023 tarihinde okulumuz öğrencilerine yönelik "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konulu konferans  düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuz Onur Genel Kurulu üyeleri okul ödül ve disiplin kurulu başkanı Müdür Başyardımcısı Adem YİĞİT başkanlığında toplanarak öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla disiplin bozucu davranışları önleme yapılacak etkinlikler konusunda kararlar alınmıştır.

Ara

Okulumuzu ziyarete gelen İlimiz Gümüşhacıköy İlçesi Mehmetpaşa Ortaokuluna Müdür Başyardımcısı Adem YİĞİT tarafından okulumuz bölümlerine girişte yapılan yetenek sınavı süreci, eğitim öğretim süreçlerinde yararlanabilecek imkanlar ve pansiyonumuz hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra Resim ve Müzik Eğitimi bölümü öğretmenleri tarafından bölümler hakkında detaylı bilgi verildi.

Ara

OKULUMUZDA MESLEKİ EĞİTİM HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ.

Ara

12 – 23 Aralık tarihlerinde okulumuz öğrencilerinin rehberlik ders saatinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önerilen dokümanlar kullanılarak "Enerji Verimliliği ve Sıfır Atık Eğitimi" düzenlendi.

Ara

2022-2023 eğitim öğretim yılı 1. kanaat dönemi öğrencilerimizin ders başarısı ve olumlu davranışlarıyla ilgili görüşmek üzere velilerimizin katılımıyla 23.12.2022 Cuma günü toplantı düzenlendi. Velilere bilgi verilerek toplantının ardından bireysel olarak her bir öğrenci için görüşme sağlandı ve toplantı bitirildi.

Ara

İlimiz Proje Türk Telekom Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesindeki İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okulumuzun imkanları hakkında daha geniş bilgi alabilmek için okulumuza ziyarete geldiler. Bu sayede okulumuzun bünyesindeki Resim ve Müzik bölümleri ile ilgili ve pansiyonumuzdan da faydalanabilecekleri bilgisi verildi.

Nis

Öğrencilerde kitap okuma alışkanlığının  geliştirlmesi için i  okulumuz 9 Müzik sınıfına  Amasya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi ve
Amasya Beyazıt Halk Kütüphanesi tanıtımı yapıldı.

Ara

Okul tanıtım etkinlikleri kapsamında davet edilen Samsun ili Havza ilçesi Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulu öğrencilerine okulumuzun eğitim imkanları ve Resim ile Müzik Eğitimi ile ilgili bilgi verildi.

Ara

Amasya Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri fiziksel aktivite ve spor yaparak sağlıklı yaşam davranışları kazanmaları amacıyla yapılan etkinliklere katılım sağlıyorlar.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSER PROGRAMI